top of page
Поиск
  • Фото автораАнатолій Гавриленко

Проблеми

Коли в нас з’являються проблеми в житті, ми часто шукаємо людей з відповідними

проблемами. Ми не комфортно відчуваємо себе з іншими, в кого все гаразд, хто

щасливий і успішний. Ми бажаємо розділити свої негаразди, вважаємо, що тільки

людина з такою ж проблемою нас зрозуміє. Не помічаємо, що в розмові тільки глибше в неї занурюємося, що не вирішуємо, а звикаємо з нею жити. І замість того, щоб розібратися в собі, знайти причини, виправити, знайти себе, побути з собою наодинці, шукаємо співбесідника, виправдовуємо себе, звинувачуємо інших, пробуємо тимчасові радощі, але цим не виліковуємо себе, а тільки калічимо свою психіку. В такому стані людину важко повернути до здорового погляду на життя.


Але все можливо виправити, не бійтеся і зверніться до психолога, бажано в якому

впевнені, в якого великий життєвий досвід, який глибоко знає психологічну сторону проблем. Нажаль, таких дуже мало. Не бійтеся запитати про їхній життєвий досвід, життєвий статус, які помилки в них були, і як вони їх виправили. Часто вони навчають, дають поради як діяти та говорити, не розуміючи, що всі ми різні, що ми не можемо діяти однаково, що ми сприймаємо все по-різному. Необхідно, щоб вам розповіли механізм вирішення проблем, а головне ви зробите самі і це буде найцінніше. Без основи правильних поглядів не можливо стати успішним і щасливим.


Я хочу вам порадити навчитись аналізувати, бачити себе зі сторони, навіть у випадках коли це вам дуже неприємно. Побудьте з собою наодинці стільки, скільки потрібно, задайте собі найбільш неприйнятні запитання і отримаєте найцінніші відповіді, знайдете себе справжнього, чого вам ніколи ніхто не зможе дати.


Людина яка завжди працює над собою, яка вміє проаналізувати себе, завжди буде

особистістю, приємним співрозмовником. Розмови і поради надають більше користі, ніж щось матеріальне.




21 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Батьки

bottom of page